Pages

TAMAN JURUG

NINING

NING KUTO SOLO, MUDA LAN MUDI, ING TAMAN JURUG ING PINGGIR BENGAWAN SOLO
MUDA LAN MUDI, AWAN LAN MBENGI, DO SUKO-SUKO NANGING OJO NGIKET JANJI

CAHYANING BULAN NRAJANG PUCUKING CEMORO
ANGIN KANG TEKO SASAT NGGOWO GENDING TRESNO
BANYU BENGAWAN SINOROT CAHYANING BULAN
LIR SEWU DIAN ALERAP NGGUGAH KENANGAN

NGERSAKNE NOPO, MUNG SARWO ONO, NING TAMAN JURUG TAMAN ENDAH KUTO SOLO
PAPAN KREASI, MUDA LAN MUDI, SING TUWO-TUWO WELINGE OJO NGANTI LALI

0 comments:

Post a Comment