Pages

KUSUMANING ATI

NURHANA

KUSUMANING ATI, DUH WONG BAGUS, KANG TAK ANTI ANTI
MUNG TEKAMU, BISO GAWE, TENTREM NING ATIKU

BIYEN NATE JANJI, TAK UGEMI, ORA BAKAL LALI
TUR KELINGAN, JRONING ATI, SAK BEDAHING BUMI

KADUNG KOYO NGENE, SAK IKI PIYE KAREPE, MALAH MIRANGAKE
MANIS PAMBUKANE, KOK PAHIT TIBO MBURINE, PANCEN MANGKELAKE

AMUNG PAMUJIKU, MUGO-MUGO, RAK ONO RUBEDHO
SAK PUNGKURE, NGGONMU LUNGO, ORA KONDO-KONDO

1 comments:

  1. ttaaaaarrrrrrrrriiiiiiiiiikkkkkkkkk ^_^

    http://www.gaplekoblong.com/

    ReplyDelete