Pages

YEN ING TAWANG ONO LINTANG

RAMA AIPHAMA

YEN ING TAWANG ONO LINTANG CAH AYU, AKU NGENTENI TEKAMU
MARAK MEGO ING ANGKOSO NI MAS, SUN TAKOKKE PAWARTAMU

JANJI JANJI AKU ELING CAH MANIS, SUMEDOT ROSO NING ATI
LINTANG LINTANG NGIWI IWI NI MAS, TRESNAKU SUNDUL WIYATI

REFF: DEK SEMONO JANJIKU DI SEKSENI, MEGO KARTIKO KAIRING ROSO TRESNO ASIH
YEN ING TAWANG ONO LINTANG CAH AYU, RUNGOKNO TANGISING ATI
BINARUNG SWARA NING RATRI NI MAS, NGENTENI MBULAN DADARI

0 comments:

Post a Comment