Pages

GETHUK

AMI DS

SORE SORE PADANG BULAN, AYO KONCO PODHO DOLANAN
RENE-RENE BEBARENGAN, RAME RAME E ... DO GEGOJEGAN

KAE-KAE REMBULANE, YEN DI SAWANG KOK NGAWE-AWE
KOYO-KOYO NGELENGAKE, KANCO KABEH OJO TURU SORE-SORE

...GETHUK ASALE SOKO TELO MAS
...MOTO NGANTUK IKU TAMBANE OPO

...ALA ALA GETHUK ASALE SOKO TELO MAS
...YEN RAK PETHUK ATINE RODO GELO

OJO NGONO MAS OJO-OJO NGONO
KADUNG JANJI MAS AKU MENGKO GELO

2 comments:

×