Pages

ES LILIN

SUNDA

ES LILIN MAH EU-CEU KALAPA MUDA
DIBANTUN MAH EU-CEU KA MAJALAYA
HAPUNTEUN MAH EU-CEU ABDI HAPUNTEUN
BILIH AYA KALELEPATAN

1 comments:

×