ES LILIN

SUNDA

ES LILIN MAH EU-CEU KALAPA MUDA
DIBANTUN MAH EU-CEU KA MAJALAYA
HAPUNTEUN MAH EU-CEU ABDI HAPUNTEUN
BILIH AYA KALELEPATAN

Postingan terkait:

3 Tanggapan untuk "ES LILIN"