Pages

BOJO LORO

RIA SAFIRA

ROSO SEPET EMPINGE MLINJO, SIRAH MUMET MAS DUWE BOJO LORO
MIKIR SING ENOM, MIKIR SING TUWO, RA KARONE PODHO LE TRESNO

CEKOT-CEKOT MUMET TEMENAN, ATI BINGUNG MAS LE MBAGI KATRESNAN
BUTUHE AKE DUWIT PAS-PASAN, TANGGAL ENOM WIS KEBINGUNGAN

MRONO-MRENE SABEN NDINO, IKI MRENE SESUKE MRONO
BOJO ENOM MUNG SEDELO, BOJO TUWO NGGONDELI CELONO

0 comments:

Post a Comment

×